CHRISTIAN HARTMANN/Action Images
CHRISTIAN HARTMANN/Action Images

Francuzi ostali bez Mbappea za Olimpijadu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.03.21. | 15:34

Želi si uzeti vremena i odlučiti što dalje u karijeri.

Kylian Mbappe ima velike ambicije. I tko bi ga krivio... Mlada superzvijezda doprvaka Europe, PSG-a, jedan je od najboljih nogometaša svijeta unatoč činjenici da ima tek 22 godine, a već je osvajač svjetskog naslova te brojnih individualnih priznanja. Uvijek se odaziva na pozive reprezentacije te će nastojati osvojiti titulu prvaka Europe na kontinentalnoj smotri, ali - kako stvari stoje - neće biti na dispoziciji Francuzima za Tokio i pohod na eventualnu trostruku krunu.

Pred njim su ovog ljeta velike odluke. I ne samo pred njim, nego i pred upravom njegovog kluba. On zasad odbija svaku pomisao na produženje ugovora sa Svecima, posljednju ponudu od 30 milijuna eura po sezoni je odbio, a stvar je što mu ugovor završava sljedećeg ljeta, 2022. godine te će šeici morati odlučiti žele li ga ovog ljeta pustiti za neku cijenu (zasad je izvješeno 200 milijuna eura) ili će biti primorani gledati kako kupi kofere sa Parka Prinčeva nagodinu - besplatno.

Iznimno ga se puno povezuje s Realom, dobro je znano da Florentinu Perezu nije problem posegnuti u džep kada uistinu želi gledati nekog igrača pod svodovima Santiago Bernabeua, premda se također i u upravi Kraljevskog kluba nećkaju žele li više Haalanda ili Mbappea.

Mbappe je tako, prema pisanju Le Parisiena, odlučio sam mirno razmisliti o svojoj budućnosti i donijeti najbolju odluku za svoju karijeru, a u svim tim kombinacijama će najviše onda ispaštati Tricolori i nastup na Olimpijadi koja ipak u nogometu nema toliko velik značaj kao druga reprezentativna natjecanja, ponajviše zbog pravila da u momčadi mogu igrati samo igrači do 23 godine te tri starija, što znači da to ne bi bila reprezentacija seniora s kojima je Mbappe već navikao igrati.



Tagovi

Paris Saint-GermainKylian MbappéFrancuska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti