Francuski klub koji se bori za Ligu prvaka stigao na Poljud po mladu nadu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.11.19. | 08:45

Igrač Hajduka je već neko vrijeme pod prismotrom francuskih skauta.

Jedno od najugodnijih iznenađenja u ligama petice ove sezone definitivno je momčad Reimsa. Francuski prvoligaš nakon 11 kola drži četvrto mjesto ljestvice s 18 bodova na svom kontu, koliko ima i trećeplasirani Lille.

Reims prima najmanje golova u Ligue 1 ove sezone, tek su četiri puta kapitulirali,a  jedan od najzaslužnijih za to svakako je vratar Predrag Rajković koji je stigao iz Maccabija iz Tel Aviva. Međutim, kako bi pojačali napad koji je zabio tek devet puta, Reims bi mogao pojačati 'balkansku koloniju' u svojim redovima jednim igračem splitskog Hajduka.

Kako prenosi francuski Footmercato, 'Crveno-bijeli' su jako zainterisrani za dovođenje mladog igrača 'Bilih', Darija Špikića. Riječ je o 20-godišnjem krilnom napadaču koji je prošle godine stigao iz Dinama na Poljud. Kod bivšeg trenera Siniše Oreščanina debitirao je za prvu momčad u pobedi nad zaprešićkim Interom, ali uglavnom igra u drugoj momčadi pod vodstvom trenera Marija Despotovića.

Ipak, zbog potpisa Eduoka i Jakoliša, konkurencija se poprilično zaoštrila u vrhu napada splitskog kluba pa je on i ostao u B momčadi za koju je odigrao šest utakmica ove sezone. Mladić je nastupao za omladinske selekcije zagrebačkog Dinama, bio je i reprezentativac Hrvatske u uzrastu do 17 i 19 godina, a ovog ljeta bio je vrlo blizu prelasku u Goricu, barem prema tadašnjim napisima Sportskih novosti, ali na kraju su se tresla brda, a rodio miš.

Koliko Hajduk traži za Špikića još nije poznato, a Reims je prema pisanju Francuza poprilično zainresiran za potpis mladog ofenzivca.

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Dario Špikić

Ostale Vijesti