Youtube Screenshot
Youtube Screenshot

FOTO/VIDEO Mainzovi 'vatreni' dresovi: Predstavio ih njihov 'Sosa', a podsjetnik su na slavnu generaciju

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 11.07.23. | 14:05

Njemački prvoligaš odlučio se za crveno-bijelu, nama dobro poznatu, kombinaciju

Novi domaći dres za Mainz 05 kockasti uzorak i to u sve tri garniture. Tako domaći dres ima crveno-bijeli kockasti uzorak koji podsjeća na hrvatski reprezentativni dres, ali i na legendarni dres Mainza iz sezone 1996./97., "evocirajući uspomene na igračke dane klupskih legendi Jürgena Kloppa, Svena Demandta ili Larsa Schmidta", kažu iz kluba.

Jedan komentator je pod videom predstavljanja napisao: "Možda sada napokon budete imali i hrvatsko borbeno srce s ovakvim dresovima!"

Okladite se na bogatu Germanijinu ponudu ljetnog prijelanog roka 2023. (Igraj odgovorno, 18+)

Novi domaći dres za sezonu 23/24, kao i sva odjeća momčadi 05ers za novu kampanju, proizveden je na održiv način od recikliranog poliestera, dodali su.


Komentari navijača otkrivaju samo oduševljenje dresovima, a čak je i stranica, odnosno, webshop 'pao' u trenutku kada je pušten dres u prodaju. Tko zna, možda su pohrlili i svi Hrvati iz Mainza po dres. U svakom slučaju, pun je pogodak...

Osim toga, imaju NFC čip ("Near Field Communication") ispod klupskog loga koji omogućuje beskontaktni prijenos podataka. Svatko tko skenira NFC čip svojim mobilnim telefonom može koristiti aplikaciju collectID za primanje ekskluzivnih sadržaja, promocija i iskustava iz Mainza 05.

Drugi, gostujući dres također je kockastog uzorka, ali u nijansama plave.



Tagovi

MainzBundesliganovi dresovi

Ostale Vijesti