REUTERS/Mike Hewitt
REUTERS/Mike Hewitt

FOTO/VIDEO Ciro Immobile imao sudar s tramvajem, ozlijedio je kralježnicu te zadobio složeni prijelom desnog rebra

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.04.23. | 16:11

Situacija nije dobra.

Kapetan talijanskog nogometnog prvoligaša Lazija Ciro Immobile (33) u nedjelju je u Rimu doživio prometnu nesreću dok je bio u automobilu sa svojim kćerima.

Prema pisanju talijanskih medija nekoliko kilometara od Olimpijskog stadiona došlo je do sudara tramvaja i nogometaševa automobila.

"Tramvaj je prošao kroz crveno. Srećom, dobro sam, samo me malo boli ruka," kazao je 33-godišnji napadač koji je zajedno s kćerima odveden u polikliniku Gemelli na rutinsku kontrolu. Jednoj od djevojčica stavljen je Schanzov ortopedski ovratnik.

Talijanska Gazzetta dello Sport navodi kako je u nesreći sudjelovalo još automobila, a sedam je osoba prevezeno kolima hitne pomoći u bolnicu.

Od siline udarca tramvaj je iskočio iz tračnica, a prednji dio Immobileovog automobila, crnog Land Rover Defendera, uništen je u sudaru.

U nedjelju je na svojim službenim stranicama Lazio objavio kako je Immobile zadobio distorzijsku traumu kralježnice i složeni prijelom desnog rebra.

"Nogometaš ostaje na promatranju na odjelu hitne medicine pod vodstvom profesora Francesca Franceschija sa sveučilišne bolnice Agostino Gemelli IRCCS u Rimu," objavio je klub u nedjelju.



Tagovi

Ciro ImmobileLazio

Ostale Vijesti