Lena Burilo/Goalkeeper Camp Cotić-Starčić
Lena Burilo/Goalkeeper Camp Cotić-Starčić

FOTO Vratarski kamp Cotić-Starčić: “Radost na licima djece i roditelja dovoljno govori”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.01.24. | 09:19

Ukupno je kroz prosinac i siječanj u tri termina i nepuna tri tjedna odrađeno 90 treninga s ukupno 100 vratara

Goalkeeper Camp Cotić-Starčić upravo onako kako je završio za njih sjajnu 2023. godinu i brojkom od nevjerojatnih 305 vratara, tako je i započeo 2024. Godinu, radno sa prvim terminom u Dajli.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Protekla godina ostat ce upamćena i po tome što je ovaj sada već pravi brend i službeno postao najveći vratarski kamp u Europi.

Dajla je bila već tradicionalno domaćin prvom od 13 najavljenih termina u tekućoj godini.

I ovaj termin okupio je 35 vratara sa kojima je u pet dana odrađeno 30 treninga.

Ukupno je kroz prosinac i siječanj u tri termina i nepuna tri tjedna odrađeno 90 treninga s ukupno 100 vratara.

Ovu zimu Izolu i Dajlu su pohodili vratari iz cijele Hrvatske, zatim Slovenije, Italije, Austrije, BIH, Srbije te Makedonije.

“Iza nas su tri sjajno odrađena kampa. Radost, sreća i osmijeh na licima vratara kao i njihovih roditelja dovoljno govori. Drago nam je da barem kroz kampove polaznici mogu osjetiti što je pravi rad i kako bi to trebalo izgledati. Vrijeme je sve ove dane bilo naš saveznik i sve zacrtano i planirano je u potpunosti odrađeno”, kazao je Aleksa Cotić.

Na sva podmetanja kojih je ovih godina bilo i nazivalo se kamp “instant proizvodom”, osoblje Goalkeeper Campa se nije nikad osvrtalo.

“Radili smo svoje u tišini, korak po korak, kad je trebalo dodali gas i doveli Goalkeeper Camp tamo gdje ni sanjati nismo mogli”, poručio je Cotić.

“Što reći a da već nije rečeno? Veselimo se svakom novom kampu, svakom uspijehu naših vratara koje pratimo i uživo i putem raznih snimaka koje redovno dobijamo. Zahvaljujemo se roditeljima koji svoje obaveze podrede našim terminima pa je sada kroz ove dane Novigrad bio domaćin mnogim obiteljima iz svih dijelova ne samo Hrvatske već cijelog Balkana”, kazao je Aleksandar Starčić te dodao:

“Moram se zahvaliti i našem maestru Romini Cotić na svemu što radi za nas i uspijeh našeg projekta. Ona je sigurno taj glavni kotačić bez kojeg to sve nebi bilo na takvom nivou.”

Foto: Lena BuriloFoto: Lena Burilo

Zima i zimski kampovi Izolom i Dajlom nisu završili jer već sljedeći mjesec Goalkeeper Camp seli svoje snage u glavni grad Slovenije, predivnu Ljubljanu, koja je domaćin kampa od 19 do 22. veljače 2024. Nakon toga slijede dva Uskršnja termina u Nedelišću kao i čak pet ljetnih termina koji ovo ljeto idu u Ravnoj Gori.

Foto: Lena Burilo/Goalkeeper Camp Cotic-StarcicFoto: Lena Burilo/Goalkeeper Camp Cotic-Starcic

Ova godina nosi puno izazova, šest lokacija i 13 termina a broj vratara koji ce skočiti na 330 polaznika.

Definitivno priča iz Hrvatske koja ruši sve granice. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Goalkeeper Camp Cotic-Starcic

Ostale Vijesti