Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

FOTO Rujevica rasprodana za Jadranski derbi!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.10.23. | 10:48

Utakmica se igra u subotu s početkom u 18.30 sati, a karata više – nema!

„Znam da pola Rijeke živi za utakmicu s Hajdukom, ali ponavljam, ja nisam taj i mene to sada najmanje zanima. Tko se neće držati plana možda će opet izaći iz igre u 20. minuti“, rekao je Željko Sopić u najavi utakmice s Rudešom, da bi onda poslije utakmice rekao sljedeće:

„Hajduk pripremam valjda već mjesec dana. Ljudi me maltretiraju već mjesec dana daj karte, daj ovo, daj ono...“, rekao je poslije utakmice, s tim da se onda brzo prebacio na Rudeš koji mu je bio u tom trenutku prvi na pameti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

No, već u ponedjeljak, situacija se promijenila. Rudeša se na Kvarneru praktički više nitko ne sjeća, tema je Hajduk i Jadranski derbi.

Što, uostalom, ne čudi ni najmanje, jer iz kluba je ujutro stigla obavijest kako je Rujevica za Jadranski derbi – rasprodana!

Iz kluba su potom napisali kako mole vlasnike kompleta ulaznica koji ne mogu doći na utakmicu da prepuste svoje mjesto nekom tko bi volio prisustvovati utakmici prve i druge momčadi HNL-a, a zamjena se može napraviti na blagajni stadiona.

Inače, u posljednjih pet utakmica Rijeke i Hajduka na Rujevici, gosti iz Splita upisali su četiri pobjede. U posljednjoj utakmici na Rujevici, koja se odigrala u 29. kolu prošle sezone, momčad s Kvarnera slavila je rezultatom 2-0, a pogotke su zabijali Frigan i Marin.



Tagovi

HNK RijekaRijekaHNLHrvatska nogometna ligaHajdukJadranski derbi

Ostale Vijesti