Snimio Čitatelj
Snimio Čitatelj

FOTO Redovi za ulaznice u Maksimiru, Derbi će se igrati pred punim tribinama!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.12.23. | 10:50

Već sat vremena prije početka fizičke prodaje karata ulaznicu za nedjeljni dvoboj čekalo je nekoliko stotina navijača

U subotu od 11 sati mogu se fizički, na blagajni, kupiti ulaznice za Derbi Dinama i Hajduka (nedjelja, 17.15 sati). Podsjetimo, pravo kupnje imaju samo Dinamovi članovi, svaki od njih može kupiti do pet karata, ostale četiri ne moraju biti na ime članova kluba. A sudeći po fotografiji, koju nam je poslao čitatelj, interes za nedjeljni dvoboj jest ogroman. Naime, prema riječima svjedoka, već sat vremena prije početka prodaje i otvaranja blagajni pred Maksimirom je u redu stajalo nekoliko stotina ljudi. Nema sumnje, veliki Derbi, s velikim ulogom, mogao bi se igrati pred prepunim Maksimirom (naravno, uz ograničeni kapacitet).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hajdukovi navijači neki su dan u kratkom roku razgrabili 3000 ulaznica za svoju, južnu tribinu, sad su u akciju krenuli i Dinamovi navijači, tribina Sjever (gore i dolje) stoji 5 eura, Zapad gore je 20, a Zapad dolje 25 eura. Hajduk dolazi u Zagreb s prednošću od sedam bodova, ali i dvije utakmice više od Dinama, jasno je da bi pobjeda i jednima i drugima donijela veliki vjetar u leđa uoči zimske stanke.

Nešto prije 11.30 sati Dinamo je objavio kako je rasprodana tribina sjever dolje.

“Obavještavamo navijače da je u subotu ujutro rasprodan sav raspoloživ kapacitet tribine sjever dolje za derbi Dinamo – Hajduk.

GNK Dinamo pravovremeno će dalje putem službenih kanala obavještavati navijače o tijeku prodaje preostalih ulaznica.

U prodaji još ostaje tribina zapad dolje, zapad gore i sjever gore.” (T. N.)



Tagovi

GNK DinamoHajdukDerbiHNL

Ostale Vijesti