Čitatelj
Čitatelj

FOTO Nova 'delicija' Dinamovog marketinga: Zagrebom vozi tramvaj „Modrić 10“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.04.24. | 11:50

Akcija #imalobismisla se nastavlja

Iz Maksimirske 128 su osjetili val, a svojim postupcima ga samo zahuktavaju. Dinamova marketinška ekipa je nakon zakupljene stranice u najčitanijem španjolskom listu Marca s Modrićevom desetkom na plavom dresu još jednom oduševila navijače aktualnog hrvatskog prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, zagrebačkim ulicama vozi tramvaj "10 Modrić"! Stigao je danas u dopodnevnim satima na Trg bana Josipa Jelačića i šokirao, ali i oduševio prolaznike. Fotografije su odmah krenule kolati internetom, a sve je dodatno zagolicalo maštu dinamovaca koji se ionako već sve više nadaju povratku hrvatskog maestra u Maksimir. Jasno je svima da realne šanse nisu pretjerano velike, očekuju se basnoslovne ponude iz Saudijske Arabije i MLS-a za kapetana Vatrenih, ali davno Lukino obećanje još uvijek vividno živi u glavama obožavatalja Modrih.

Čitatelj GermanijakaČitatelj Germanijaka


"Imalo bi smisla, sve je na Luki", rekao je kratko Sergej Jakirović nakon utakmice s Istrom 1961.

Retro dres u kojemu je Modrić igrao za Dinamo ponovno je tražen za kupnju, hvale se Dinamovi navijači njime po društvenim mrežama, bilo da ga imaju od prije, bilo da su ga sada kupili, ali svima je na Lukinu nedoumicu 'bi li Dinamu imalo smisla dovoditi igrača od 40 godina' odgovor isti: Imalo bi smisla.

Koliko će Modrićeva desetka voziti po Zagrebu, nije poznato, ali sigurno će izmamiti osmijeh svim ljubiteljima hrvatskih prvaka kada na nju naiđu. Tko zna, nakon više od desetljeća u Madridu i nekoliko godina u Engleskoj, možda čujemo Luku kako zapjeva: Zagrebačkim ulicama, cesta mog života teče... (eg)



Tagovi

Dinamo ZagrebLuka ModrićReal MadridGermanijak transferinogometni transferitransfer blogtransfertransferitransferi uživoTransfermarktGNK Dinamo#imalobismisla

Ostale Vijesti