REUTERS/Stringer
REUTERS/Stringer

FOTO Nastavak utakmice Rome i Udinesea ipak prije nego li su htjeli Rimljani

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 22:26

Ndicka je s travnjaka odmah prevezen u bolnicu u Udinama, a nakon što je proveo noć na promatranju utvrđeno je kako nema srčanih bolesti

Završnih 18 i pol minuta plus sudačka nadoknada utakmice 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Udinesea i Rome, koji je prekinut prije pet dana kod rezultata 1-1 nakon što je branič Rome Evan Ndicka kolabirao na travnjaku odigrat će se 25. travnja, objavila je Talijanska liga.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Roma je tražila da se završnica tog susreta ne igra prije sredine svibnja nakon što se plasirala u polufinale Europske lige gdje ju očekuju dva dvoboja protiv novog prvaka Njemačke Bayera iz Leverkusena (2. i 9. svibnja), ali izvršni odbor vodstva natjecanja se pozvao na odredbu prema kojoj se prekinuti dvoboj mora odigrati do kraja u roku od najmanje 15 dana.

Ndicka je s travnjaka odmah prevezen u bolnicu u Udinama, a nakon što je proveo noć na promatranju utvrđeno je kako nema srčanih bolesti. Trenutačno se on odmara u vlastitom domu te je neizvjesno kada će se vratiti treninzima i utakmicama.


(Hina)

 




Tagovi

RomaUdinese

Ostale Vijesti