Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

FOTO Mr. Fantastic potpisao novi petogodišnji ugovor!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.10.23. | 13:29

Ovog ljeta ga se povezivalo s Bayernom…

Dominik Kotarski uživa sjajan status u PAOK-u. Ali, do istog nije došao na lutriji, već sjajnim obranama. Grčki velikan u njemu vidi veliku snagu pa taku ne čudi da su s hrvatskim vratarom danas potpisali novi petogodišnji ugovor.

Mr. Fantastic, kako glasi njegov nadimak, ove je sezone u 15 nastupa skupio sedam čistih mreža, a primio je 10 pogodaka. Njegova se momčad nalazi na trećem mjestu Super lige, vodeći Olympiacos bježi im pet bodova. Kotarski je prema mnogima jedan od najboljih vratara Grčke nogometne lige, a tome svjedoči i interes Bayerna koji je ljetos pod povećalom imao mladog hrvatskog vratara. Na kraju su se ipak odlučili angažirati Daniela Peretza iz Maccabi Tel Aviva za četiri milijuna eura, ali pretpostavka je da su za isti novac mogli dobiti Kotarskog, da bi se vjerojatno angažirali nekadašnjeg vratara Gorice, Ajaxa i Dinama.

Kotarski je bio kapetan hrvatske U21 reprezentacije na Euru U21 u Rumunjskoj i Gruziji, a kombinirano je u mlađim reprezentativnim uzrastima skupio sjajnih 58 nastupa. Zanimljivo, još uvijek nije dobio poziv za A vrstu, ali to je ionako samo pitanje vremena. Uostalom, ako je zapeo za oko Tuchelu, ali i Moyesu (West Ham ga je također pratio ovog ljeta), onda će i Daliću.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dominik KotarskiPAOKugovor

Ostale Vijesti