REUTERS/Leonardo Fernandez Viloria
REUTERS/Leonardo Fernandez Viloria

FOTO Kad bi bio samo upola dobar kao otac… Inter Miami potpisao sina argentinske legende za 7.45 milijuna eura!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 24.02.24. | 09:48

Otac mu je osvojio tri Lige prvaka – dvije s Real Madridom, jednog s Milanom.

Sin Fernanda Redonda, Federico, u noći s petka na subotu i službeno je predstavljen kao novi igrač Inter Miamija. Ovaj talentirani 21-godišnji vezni igrač stiže u društvo Messiju i ostatku društva za 7.45 milijuna eura iz Argentinosa, a s novim klubom potpisao je ugovor do kraja kalendarske 2027. uz opciju produljenja za dodatnu godinu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Federico, baš poput oca, igra na poziciji zadnjeg veznog, a u novom klubu moći će se učiti zanatu uz neke od najvećih nogometaša današnjice. Federico je aktualni U23 reprezentativac Argentine, a za svoj matični klub skupio je ukupno 58 nastupa prije nego što je prihvatio poziv Davida Beckhama i preselio u Inter Miami.

Odnedavno najatraktivnija momčad MLS-a je u novu sezonu ušla s 2-0 domaćom pobjedom protiv Real Salt Lakea kojeg je nedavno napustio Damir Kreilach, a zanimljivo je kako je Redondov transfer postao treći najveći u povijesti kluba budući da je Inter Miami veću odštetu izdvojio samo za Rodolfa Pizzara (19./20., 10.91 milijuna eura) te Matiasa Pellegrinija (19./20., 8.18 milijuna eura).

Federico će konkurirati već za sljedeću utakmicu Inter Miamija protiv LA Galaxyja u gostima koja je na rasporedu 26.veljače (2.30 sati).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Federico RedondoFernando RedondoInter MiamiMLS

Ostale Vijesti