Harry Langer/DPA
Harry Langer/DPA

FOTO Incident u Bundesligi: Navijači Heidenheima kiselinom zalili gostujući sektor

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.04.24. | 18:24

Drugi navijači također su na društvenim mrežama prije početka utakmice objavili da se u gostujućem sektoru osjeća ružan miris

Prije utakmice Bundeslige između FC Heidenheima i RB Leipziga dogodio se incident. Maslačna kiselina prolivena je po gostujućem navijačkom sektoru.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Smrdi na maslačnu kiselinu”, napisala je udruga navijača Leipziga na X platformi. Drugi navijači također su na društvenim mrežama prije početka utakmice objavili da se u gostujućem sektoru osjeća ružan miris. Maslačna kiselina je tekućina koja nadražuje oči i dišne ​​putove i ima miris na užegli maslac ili bljuvotinu.

Incident je očito prosvjed protiv Leipziga, čiji model mnogi nogometni navijači kritički gledaju. Navijači Heidenheima tijekom utakmice držali su transparent s natpisom "I nakon 15 godina ostaje isto: nogometne ubojice RBL".

Heidenheim je između ostalog potvrdio to njemačkoj tiskovnoj agenciji i ispričao se gostujućim navijačima. Klub je također objavio će se pozabaviti incidentom.

"Ispričali smo se gostima iz Leipziga prije utakmice i jutros smo očistili gostujući blok najbolje što smo mogli. Naravno da ćemo istražiti ovu stvar" rekla je Petra Saretz, članica uprave Heidenheima za organizaciju i licenciranje, navodi Bild.






Tagovi

HeidenheimLeipzigBundesliga

Ostale Vijesti