REUTERS/Ahmed Yosri
REUTERS/Ahmed Yosri

FOTO Evo kako bi trebali izgledati novi dresovi Vatrenih

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.03.24. | 15:52

Prva garnitura zasad nije oduševila navijače

Hrvatska nogometna reprezentacija uskoro će dobiti novu garnituru dresova. Kao što je to i običaj svake dvije godine, Nike će Hrvatsku opremiti novom, osvježenom garniturom u kojoj će Vatreni igrati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, ali i na prijateljskom turniru za osam dana u Kairu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski nogometni savez zakazao je službeno predstavljanje novih dresova za ponedjeljak, ali Footy Headlines je na X-u već objavio dresove, a na prvi pogled očito je da su doživjeli velike promjene u odnosu na prethodno izdanje. Ove dresove prvi su objavili u Sportskim novostima, koji su ih dobili neslužbenim kanalom, a sada ih je potvrdio i vrlo poznati Footy Headlines.

Velika promjena posebno se odnosi na crveno-bijeli dres, koji više nema veći broj manjih kvadratića, već samo nekoliko velikih pa je na njegovoj prednjoj strani tek osam polja. Rukavi su bijele boje, kao i ovratnik. Prve reakcije na društvenim mrežama na ovaj su dres, blago rečeno, loše i razočaravajuće.

Rezervna garnitura nije doživjela toliki redizajn. Mornarskoplave boje je, kvadratići su postavljeni dijagonalno, a na sebi ima crvene detalje.

Čekamo ponedjeljak i službeno predstavljanje novih dresvoa, no ako je suditi po prvim reakcijama navijača, prva garnitura nije osvojila njihovu veliku naklonost. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaHrvatski nogometni saveznovi dresoviDresovi

Ostale Vijesti