Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

FOTO Donedavni bek Lokosa se pretplatio na pogotke velikanima, u debiju je zabio Olympiacosu, a sada i Panathinaikosu!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 10:27

Njegova nova momčad trenutno je na posljednjem mjestu Super lige, ali samo s jednom pobjedom mogli bi preskočiti čak tri kluba!

Luka Capan, Dario Čanađija i Ivan Milićević odigrali su velikih 1-1 protiv PAO-a na njihovom Apostolos Nikolaidisu u 24. kolu Super lige. Domaćin je poveo u 37. minuti kad je precizan bio Palacio, dok je Kifisia u 68. minuti došla do pogotka koji im je u konačnici donio jedan bod.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Strijelac tog pogotka bio je Ivan Milićević, donedavni bek Lokomotive, iako se na nekim mjestima to vodi kao autogol Williana Arãa. No, pogodak je zabio donedavni bek Lokomotive, a njemu je to bio drugi pogodak otkako je ovog siječnja preselio u redove grčkog prvoligaša koji će se do kraja sezone boriti za ostanak. Podsjetimo, Milićević je zabio u svojem debiju u porazu od Olympiacosa (2-3), da bi sada zabio i u derbiju protiv PAO-a. Očito ga velike utakmice posebno motiviraju…

Kifisias je usprkos velikom bodu protiv PAO-a o i dalje posljednja momčad grčkog prvenstva, s tim da su sada bodovno izjednačeni s dva kluba – Volosom i PAS Gianninom.  Sva tri kluba skupila su po 17 bodova, što znači da bi ex-HNL trojac samo s jednim slavljem mogao pobjeći iz 'crvene zone'.

Spomenimo za kraj kako su protiv PAO-a Čanađija i Milićević bili cijelu utakmicu na terenu, dok je Luka Capan zbog ozljede teren napustio već u 16. minuti. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.





Tagovi

PanathinaikosOlympiacosIvan MiličevićGrčkagrčka nogometna liga

Ostale Vijesti