FOTKA DANA: Ovako se sa stilom slavi kraj sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.05.15. | 15:36

Menadžer engleskog drugoligaša Rotherhama, Steve Evans je obećao kako će se odjenuti u neki kostim ako njegova momčad osigura ostanak u Championshipu. Kako se to i dogodilo, Evans je i ispunio obećanje...

Još sredinom tjedna je njegov Rotherham osigurao ostanak u drugom rangu engleskog nogometa, a danas ga je potvrdio remijem 0:0 s Leedsom u posljednjoj utakmici ove sezone. Steve Evans je tako morao ispuniti obećanje i kraj sezone je proslavio sa stilom. Na stadion Leedsa, Elland Road je stigao u majici kratkih rukava, kratkim hlačama i natikačama te sa sombrerom na glavi.

52-godišnji menadžer je svojim ludim 'outfitom' privukao mnogobrojnu pažnju i nasmijao publiku, a izgledao je baš kao da i ide na odmor, budući da su sve nedoumice oko ostanka u ligi još ranije riješene, pobjedom nad Readingom. Rotherhamu je ovo prva sezona u drugoj engleskoj ligi i uspjeli su zadržati ostanak.

Još ranije ove sezone je Evans obećao da će to učiniti, ali nitko to nije shvatio ozbiljno. Iz autobusa s momčadi je izašao u neočekivanoj odjeći i iznenadio mnoge, ali se za utakmicu ipak presvukao u odijelo. Svaka čast!

 

(Foto: Twitter)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Fotka danaChampionshipRotherham UnitedLeeds United

Ostale Vijesti