ANNEGRET HILSE/Reuters
ANNEGRET HILSE/Reuters

Flick nakon ispadanja: "Razmišljam o novim izazovima... "

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 14.04.21. | 09:10

Trener Bayerna bio je, razumljivo, neraspoložen nakon ispadanja.

Ponovno će se u njemačkim medijima aktualizirati priča o odlasku Hansija Flicka s klupe Bayerna. Bavarski velikan jučer je ostvario Pirovu pobjedu u gostima kod PSG-a (0:1), no ispada iz Lige prvaka zbog golova koje su Parižani zabili u prvom susretu, na Allianz Areni.

Već je duže vrijeme aktivan sukob trenera i sportskog direktora, Hasana Salihamidžića, koji je očito sve veći kamen spoticanja, a o kojem je javno govorio i kapetan Neuer.

Osim toga, njemačka legenda Lothar Matthaeus za njemački Sky Sports je po završetku utakmice s PSG-om rekao kako Flick gotovo sigurno odlazi.

"Hansi Flick će otići na kraju sezone. Već postoje ponude Njemačkog nogometnog saveza i on će preuzeti reprezentaciju, a Bayern radi na tome da za trenera dovede Juliana Nagelsmanna", rekao je slavni njemački nogometaš.


Sam Flick, po završetku utakmice, razumljivo, nije bio najraspoloženiji i najbolji sugovornik.

"Morate poštovati to kada kažem da ne želim više pričati na ovu temu. Stvari su jasne, imam ugovor sa Bayernom, a vi uvijek pitate što će biti u budućnosti. Uvijek razmišljam o onom što slijedi jer za mene je uspjeh stalni proces. Razmišljam kako će se stvari razvijati, o novim izazovima i kako im pristupiti. Imam naravno svoje ideje o svemu", rekao je Flick te potom dodao:

"Moja obitelj je uvijek uz mene bez obzira na to kakva odluka bude, odnosno hoću li biti ovdje ili ne", zaključio je još uvijek aktualni trener Bayern.


Tagovi

Hans-Dieter FlickBayern

Ostale Vijesti