Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Ferro blizu ostanka u Hajduku i sljedeće sezone?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.06.22. | 08:05

Rangers želi vratiti Katića, dok je s Portugalcem stvar nešto drugačija.

Portugalski stoper Ferro mogao bi ostati u Hajduku i u sezoni 22./23., javljaju Sportske novosti.

Iako je prvotna posudba bila dogovorena do kraja netom završene sezone, izgleda da bi se uskoro mogao pronaći zajednički jezik na relaciji Split - Lisabon. Verrisimo na Ferra ne računa, ovog ljeta je upravi kluba predložio kupovinu nekoliko središnjih braniča, a budući da Ferro nema nikakvih konkretnih ponuda za nastavak karijere, ostanak u Hajduku svakim danom postaje sve realniji ishod. Povrh svega, put Škotske bi se trebao vratiti Nikola Katić, a to bi čelnicima Hajduka mogao biti dodatan 'poguranac' da nastoje osigurati usluge portugalskog braniča i za sljedeću sezonu.

Ferro je zabio dva gola u dresu Hajduka. Prvo je u debiju načeo mrežu Gorice, da bi onda u finalu Kupa, zasad još uvijek posljednjoj utakmici za Bijele, zabio za poravnanje. Oba puta je Ferro bio precizan nakon ubačaja iz kuta, a iako se na njegovim igrama vidjelo da mu nedostaje kontinutieta radi čega je ponekad znao grubo pogriješiti, svojim igrama zadovoljio je apetite splitske publike koja je nedavno proslavila svoj prvi trofej nakon devet godina posta.

Kako sad stvari stoje, Ferro će se pojaviti na početku priprema, a već to je dobar predznak da bi do dogovora moglo doći. Hajduk njegov ugovor (zasad) neće otkupiti, preveliku odštetu postavili su Portugalci, ali bi zato po istim uvjetima kao dosad mogli produljiti posudbu, a ta opcija zadovoljavala bi čelnike oba kluba.


Tagovi

HajdukBenficaposudbaFerro

Ostale Vijesti