REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Ferguson o najboljem igraču Uniteda: "Nažalost, on nam je najbolji strijelac"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.02.23. | 20:21

United je jučer pobjedom nad Newcastleom stigao i do trofeja liga kupa, inače svog prvog komada srebrnine još od 2017. godine.

Man. United, znana je stvar, doživio je revoluciju pod Erikon ten Hagom. Ne samo igračku, to je, više-manje, bio tek djelić problema s kojim se engleski velikan borio svih ovih godina otkako je Alex Ferguson odlučio reći dosta. Više se to odrazilo na kulturu Uniteda, vraćanje onog šampionskog garda kakav ga je krasio pod Fergusonom.

United je jučer i pobjedom nad Newcastleom stigao i do trofeja liga kupa, inače svog prvog komada srebrnine još od 2017. godine. Osim toga, izbacio je nedavno i Barcelonu iz osmine finala Europske lige, prometnuvši se u prvog favorita za osvajanje tog natjecanja, dok u Premier ligi drži treću poziciju.

Dakle, život je lijep na Old Traffordu.

Sve to, međutim, ne bi bilo moguće da Marcus Rashford ne igra u briljantnoj formi. Engleski reprezentativac je, naime, zabio 14 pogodaka u prvenstvu, a Ferguson ne misli da je to sjajna stvar za United.

„Ne mislim da je Rashford pravi napadač. On najviše napada s lijeve strane. jako dobro završava akcije. Nažalost po nas, on nam je najbolji strijelac, najviše nam golova stiže od njega. Mislim da bismo trebali imati još nekoga tko će tako igrati“, rekao je Ferguson. (pz)



Tagovi

Manchester UnitedAlex FernandezMarcus Rashford

Ostale Vijesti