Feddal poništio lukavog Nolita, Bradarić ušao u nastavku, a Valladolid do tri boda u 88. minuti

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.07.20. | 20:16

Miroljubiva podjela bodova na Estadio de Balaidosu

U prvih 45 minuta gledali smo jednu izjednačenu utakmicu. Oba sastava nastojala su doći do sva tri boda kako bi bezbolno odradila još četiri kola koliko ih ima do kraja prvenstva, ali kako to obično biva kada i jedni i drugi žele „pošto-poto“ pobijediti, utakmica je završila podjelom bodova.

Domaćin je stigao do prednosti u 22. minuti. Bio je to jedan udarac na samom kutu 16-erca, ali kada su svi očekivali ubačaj, Nolito je lukavo uputio udarac na prvu vratnicu koji je u konačnici završio iza leđ Roblesa.

U nastavku utakmice – Betis je krenuo „all in“.

Zeleno-bijeli bili su puno bolja momčad, nanizali su nekoliko dobrih prilika, a do pogotka vrijednog boda stigli su u 79. minuti.

Gosti su odigrali kratku kombinaciju nakon jednog kornera, lopta je stigla do Canalesa koji lijepim ubačajem na drugu stativu pronalazi usamljenog Feddala, a branič gostiju takvu priliku nije propustio te je rutinski poentirao kraj nemoćnog Blanca.

S ovim remijem obje momčadi zadržale su svoja mjesta na prvenstvenoj tablici, a dodajemo za kraj kako je kod domaćina posljednjih 11 minuta na terenu proveo i Filip Bradarić koji je u igru ušao umjesto strijelca Nolita.

U sljedećem kolu Celta na domaćem terenu dočekuje Atletico, dok Betisu u goste stiže Osasuna.

Dodajemo za kraj kako je u drugoj utakmici dana Valladolid na domaćem terenu upisao minimalnu pobjedu protiv Alavesa, a strijelac pogotka vrijednog tri boda bio je Fernandez u 88. minuti utakmice.

(foto:Henry Browne - Action Images)

 


Ostale Vijesti