Screenshot
Screenshot

Farmaceuti zamjenu za Crnca pronašli u 19-godišnjem Kameruncu iz Adane Demirspor

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.09.23. | 09:00

U Koprivnicu stiže na jednogodišnju posudbu.

Još malo i čelnici Adane Demirspor počet će pričati hrvatski! Prvo su na početku sezone imali dva (za njih ugodna) susreta s Osječanima, potom su prije kojih tjedan dana dogovorili s Bijelo-plavima posudbu uz mogućnost otkupa Jovana Maneva, da bi ovih dana s ljudima iz Slaven Belupa finalizirali jednogodišnju posudbu talentiranog krilnog napadača iz Kameruna Samulea Nongoha koji je na Kušek Apaš stigao kao zamjena za Antu Crnca koji je nedavno zgotovio transfer u poljski Rakow.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nongoh ima 19 godina, a u Adanu je stigao prošle godine iz AS Dauphine FC. Iako ima dva nastupa u Süper Lig, dosad je uglavnom svoje talente pokazivao igrajući u juniorskom prvenstvu Turske. U Koprivnicu dolazi s velikim očekivanjima, a konkurirat će već za subotnji okršaj protiv Dinama na Maksimiru.

Ferenčina je, izuzev mladog i nedokazanog Kamerunca, nedavno u svoje ruke dobio tri sjajna igrača koji bi, zajedno s Miočem, mogli u potpunosti promijeniti krvnu sliku vezne linije Slavenaša. Dojučerašnje uzdanice Rijeke, Adrian Liber i Ivan Lepinjica, a potom i prekaljeni Brazilac Claudemir koji u svojem CV-u ima napisane klubove poput Club Bruggea, Copenhagena i Al Ahlija, bit će novom strategu Farmaceuta od velikog značaja. Ono što predstavlja svojevrsni problem za Ferenčinu je 'tanak' izbor za mjesto centralnog napadača te činjenica da se igrač kao što je Ante Crnac teško može nadomjestiti. No, možda Nongoh nadiđe sva očekivanja te, poput Crnca, u manje od godinu dana u Koprivnici pronađe način kako zablistati.



Tagovi

Slaven BelupoposudbaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti