Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Farmaceuti Krstanoviću ponudili 60 do 70 posto manji ugovor, on pristaje na smanjenje od 40 posto

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.06.22. | 09:55

Trenutno se u Koprivnici lome koplja oko stasitog napadača koji je dosad za Slaven skupio 108 nastupa i postigao 41 pogodak.

Posljednje četiri godine Ivan Krstanović prva je violina Slaven Belupa. Jedan od najboljih strijelaca u povijesti 1. HNL u nijednom klubu u svojoj karijeri nije skupio tako veliki broj nastupa i pogodaka, ali iako je riječ o provjerenom golgeteru i dobrom duhu svlačionice, čelnici Slaven Belupa i dalje s njim nisu dogovorili nastavak suradnje.

Iako je ušao u 40. godinu života, Krstanović djeluje kao da je 10 godina mlađi. U šali je znao reći da je kasno počeo s 'ozbiljnim' nogometom te da je to pravi razlog zašto ga tijelo i dalje služi, ali u svakom slučaju on je igrač koji je u Slavenu zabio neke iznimno važne golove i čije je prisustvo na terenu i u svlačionici bilo od velikog značaja za klub. Iako je riječ o provjerenom strijelcu, Krstanović je i dalje 'na ledu' što se tiče njegove budućnosti u Koprivnici. On je, formalno, igrač Slavena do ovog petka, nakon čega će se voditi kao slobodan igrač. U klubu ga žele zadržati, Zekić je svjestan koliko mu znači njegovo prisustvo na terenu i u svlačionici, ali problem je taj što je rezanjem budžeta klub u nemogućnosti davati ugovore kakve su igrači imali prethodnih godina.

Krstanoviću je, prema informacijama SN, ponuđen novi ugovor koji je u odnosu na ovaj još nekoliko dana važeći, umanjen za čak 60-70 posto. Krstanović je svjestan da su rezovi neophodni, ali takvo smanjenje u ovom trenutku ne može prihvatiti. On bi, navodno, pristao na smanjenje od 40 posto, a kako će se cijela situacija rasplesti tek treba vidjeti u nadolazećim danima.

Ako kojim slučajem Farmaceuti ne uspiju zadržati Krstanovića, jasno je da će Zekić morati potražiti pojačanja za vrh napada. Ovog ljeta je ostao bez opasnog Kolumbijca Zapate, najboljeg igrača Zvonareka, a sad je sve izgledniji i odlazak trećeg najboljeg strijelaca u povijesti HNL-a. Situacija u Koprivnici nije najidealnija, ali sreća po trenera/sportskog direktora je što će se u sigurno naći neka tableta za glavobolju. Kad već neće neki igrač…


Tagovi

Ivan KrstanovićSlaven BelupoZoran Zekić

Ostale Vijesti