Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Evo tko sudi na Bišćanovoj premijeri i koju utakmicu prenosi HRT budući da se ne igra u nedjelju

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.04.23. | 08:09

Određene su službene osobe za 28. kolo

Prošla je pomalo ispod radara odluka povjerenika za suđenje Ivana Novaka o sucima utakmica 28. kola hrvatskog nogometnog prvenstva koje se igra na Veliki petak i Veliku subotu. Kao i odluka koju će utakmicu prenositi HTV, budući da se ovaj put ne igra u nedjelju.

Dakle, Slaven Belupu i Varaždinu u Derbiju sjevera koji je i derbi za Europu u petak u 16 sati sudi Jakov Titlić iz Potravlja kraj Sinja, VAR je Ivan Bebek. Drugu utakmicu u petak, ogled Hajduka i Istre 1961 pripao je Anti Čulini (Zagreb), pomoćnici su također iz Zagreba, Dario Kolarević i Dejan Vuković, ali u VAR sobi su Osječani Dario Bel i Marjan Tomas.

U subotu, ogled Gorica – Osijek vodit će Patrik Kolarić (Čakovec), VAR je Bebek, a derbi kola ovaj put je sraz Lokomotive i Dinama u Kranjčevićevoj u subotu u 17.05; debi Igora Bišćana na klupi Modrih, a sudi Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, pomoćnici su Ivan Mihalj (V. Gorica) i Jerko Crnčić (Vrbovec), a u VAR sobi Splićani Duje Strukan i Alen Jakšić. Kako se ovo kolo zbog Uskrsa ne igra u nedjelju, HRT je za izravni prijenos izabrao baš zagrebački derbi, pa će se moći gledati i na MAX Sport 1 i na HTV2.

Za kraj kola, sraz Rijeke i Šibenika na Rujevici (19.10) pripao je Zdenku Lovriću iz Đakova, VAR je Marin Vidulin (Kanfanar). (nl)

Evo i službene objave:



Tagovi

povjerenik za suđenje Prve HNLsuđenjeHNLHrvatska nogometna ligaGNK DinamoNK LokomotivaHNK RijekaNK ŠibenikHNK GoricaNK OsijekHajdukIstra 1961Slaven BelupoNK Varaždin

Ostale Vijesti