Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Euforija na Rujevici: Rijeka šesti put u nizu rasprodala stadion

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 10:17

Tribine vodeće momčadi lige već su neko vrijeme premale za primiti sve zainteresirane

Fantastična forma u kojoj se Rijeka nalazi, kao i vodeće mjesto na prvenstvenoj ljestvici, doveli su euforiju na Kvarneru do usijanja. Navijači maštaju o drugom naslovu prvaka Hrvatske, a da igračima bude što bolje pomognu u tom naumu, ponovno su se pobrinuli time što su razgrabili sve dostupne utakmice za novi domaći ispit.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Rijeka je na službenim klupskim kanalima objavila kako je Rujevica rasprodana i za dvoboj protiv Gorice, što je već šesta domaća utakmica Rijeke u nizu koja će se igrati pred ispunjenim tribinama. U prethodnih pet navrata puna Rujevica pomogla je Rijeci donijeti pobjedu, a navijači momčadi s Kvarnera trijumf očekuju i u ovom dvoboju.

Redom su pred ispunjenim tribinama padali Istra 1961, Lokomotiva, Varaždin, Osijek i Hajduk, a ono što posebno veseli navijače i momčad, Rijeka je u tih pet pobjeda sačuvala praznu mrežu.

"Sve ulaznice za utakmicu protiv HNK Gorica su rasprodane! Velik red koji se svaki dan stvarao uoči početka prodaje kod blagajni na ulazu u trening kamp HNK Rijeka jasno je sugerirao da će vrijedni papirići za nedjeljni nestati prije početka utakmice. Sjajni rezultati prve momčadi i utrka za naslov prvaka HNL-a generirali su veliki interes navijača, broj pretplatnika premašio je brojku od 6252, a činjenica da su još jednom rasprodane sve dostupne ulaznice najbolje sugerira da se u nedjelju dolazi gledati – Rijeka", stoji u klupskoj objavi.

Utakmica Rijeke i Gorice igra se u nedjelju u 19.30 sati, a izravan televizijski prijenos bit će na Max Spor 1 kanalu, Utakmicu će suditi Mateo Erceg iz Pristega kraj Benkovca, dok će u VAR sobi stolovati Duje Strukan (Split).



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLHNK RijekaRijekaHNK Gorica

Ostale Vijesti