CIRO DE LUCA/Action Images
CIRO DE LUCA/Action Images

Erlić najbliže Atalanti, ali Sassuolo ima asa u rukavu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.07.21. | 11:46

Klub iz Bergama nudi Speziji najbolju opciju, posebno nakon današnje kazne FIFA-e.

Mladi hrvatski reprezentativac Martin Erlić sjajnim je partijama u dresu Spezije zaludio mnoge nogometne klubove diljem Starog kontinenta. Posebno se za njegove uslugama raspituju klubovi iz Serie A, ponajprije Atalanta i Sassuolo.

Momčad iz Bergama za sad je u prednosti iz razloga što bi kupila Erlića za zasad nepoznat iznos, ali ga ostavila na posudbi još godinu dana u Speziji. Također, klubovi su zadnjih dana uspostavili odlične odnose pa je Atalanta danas i službeno poslala Roberta Piccolia, Arkadiusza Reca te Ebrima Colleyja. Spezija bi definitivno željela zadržati Erlića još jednu sezonu, a prema informacijama s kojima barata talijanski transfer guruu Gianluca Di Marzio baš to bi moglo biti presudno kod ovoga posla.

Međutim, klub iz Bergama ima veliku konkurenciju u Sassuolu, koji ima asa u rukavu kako Božici pokvariti posao. Naime, 23-godišnji Erlić je baš iz Sassuola stigao u Speziju i to za simboličan iznos, ali su se Neroverdi ogradili klauzulom da im pripada 50 posto od budućeg transfera, a baš taj postotak žele iskoristiti kako bi svojom ponudom nadmašili onu Atalante.

No, kao što smo napisali na početku teksta nisu samo ova dva kluba u igri, Erlića se povezivalo i s Fiorentinom pa i Milanom, a i mnogim destinacijama izvan Čizme, poput Galatasarayja.

Uglavnom, Martin Erlić ovoga ljeta gotovo sigurno radi transfer sad je samo pitanje čija ponuda će više zadovoljiti klub, koji je uz to danas saznao kaznu od FIFA-e, koja im je u sljedeća dva roka zabranila prodaju i kupnju igrača zbog neregularnosti u transferima nogometaša mlađih od 18 godina. Kazna je to koja bi mogla itekako utjecati te cijelu ovu priču definitivno okrenuti na Atalantin mlin.

  

 

 

 

 


Tagovi

Martin ErlićAtalantaSpeziaSassuoloGalatasaraytransferiFIFA

Ostale Vijesti