REUTERS/Toby Melville
REUTERS/Toby Melville

Erik Ten Haag je bivši, klupu preuzima donedavni osporavani strateg Chelseaja?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.12.23. | 08:22

Manchester United završio je posljednji u skupini Lige prvaka, a ne ide mu dobro ni u Premier ligi...

Manchester United u utorak je zaključio svoje europski put domaćim porazom od Bayerna čime je završio na četvrtom mjestu ljestvice. Nakon 16 kola Premier Lige Manchester United je šesti, ali s 10 bodova manje od Arsenala, sedam poraza i negativnom gol-razlikom. Uz to, Crveni vragovi ispali su iz Liga kupa nakon domaćeg 0-3 poraza od Newcatslea. Manchester United nikako se ne može izvući iz ponora u kojeg je upao umirovljenjem Sir Alexa Fergusona.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema pisanju engleskih medija nizozemski strateg Erik Ten Haag je bivši, i Crveni Vragovi ubrzo bi trebali doizi novog trenera. Talksport navodi ime Grahama Pottera koji je u rujnu prošle sezone stigao u Chelsea nakon što je godinama uspješno vodio Brighton, no sa skupocjenom momčadi Bluesa nije napravio puno te je uz dosta osporavanja u travnju ove godine napustio klupu londonskog prvoligaša.

Mnogi navijači Manchester Uniteda nisu zadovoljni s ovim kandidatom te na svojoj klupi zazivaju Zinedinea Zadana, istinskog igračkog i trenerskog velikana koji bi mogao vratiti United na pobjednički kolosijek po kojem je godinama uspješno vozio Alex Ferguson.



Tagovi

Premier ligaManchester UnitedChelseaGraham PotterErik ten Hag

Ostale Vijesti