Eric Dier i ostali - pet veznih igrača koje Mourinho želi dovesti u United

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.07.17. | 14:05

Manchester United je ovog ljeta potrošio 120 milijuna eura za pojačanja, ali to bi moglo biti tek 'zagrijavanje'.

Romelu Lukaku i Victor Lindelof su ovoljetna pojačanja Manchester Uniteda, a Jose Mourinho je na njih dvojicu potrošio tek nešto manje od 120 milijuna eura. 'Crveni vragovi' su u potrazi za još nekoliko pojačanja, a uz našeg Ivana Perišića, u potrazi su za jednim veznim igračem.

Engleski Sky Sports javlja kako je United ponudio 40 milijuna funti za Erica Diera, ali je izgledno da se taj transfer neće dogoditi. Dier je 23-godišnji engleski reprezentativac, a Spursi su odlučni u namjeri da neće prodavati najvažnije igrače. Uz to, on je lani potpisao novi petogodišnji ugovor pa je izgledno da će ga Tottenham zadržati.

I Sky Sports je svjestan kako od ovog transfera neće biti ništa pa je pobrojao četiri potencijalne 'zamjenske mete'.

Prvi igrač na tom popisu je Marco Verratti. On do sada nije spominjan u kontekstu odlaska na Old Trafford, ali kako je njegov menadžer prije nekoliko dana postao Mino Raiola, onda se i Verrattijevo ime sve češće spominje kao pojačanje Uniteda. Ipak je jasno koliko dobre veze imaju Raiola i Mourinho.

Renato Sanches bi vrlo lako mogao napustiti Bayern samo godinu dana nakon dolaska u Munchen, a i Mourinho je zagrizao za njega, baš kao i za Radju Nainggolana s kojim su se još u svibnju vodili ozbiljni pregovori. No, Nainggolan je bliži potpisu novog ugovora s Romom nego odlasku.

Popis zatvara najizglednije pojačanje – Nemanja Matić. Chelsea će ga rado prodati, a zainteresiranih je dosta – od Juventusa, preko Intera i Manchester Cityja, a sada se tu uključio i United.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Eric DierMarco VerrattiRenato SanchesNemanja MatićRadja Nainggolanprijelazni roktransferinogometni transferi

Ostale Vijesti