Erciyesspor misli ozbiljno - dva nova pojačanja turskog provoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.07.14. | 13:02

Turski prvoligaš Kayseri Erciyesspor doveo je dva obrambena pojačanja za sljedeću sezonu. Novi članovi kluba su 31-godišnji Senegalac Kader Mangane te četiri godine mlađi John Boye iz Gane.

Boye je u Erciyesspor došao kao slobodan igrač nakon što je od 2009. igrao u Rennesu. Međutim, po isteku sezone nije se odlučio na potpisivanje novog ugovora s francuskim prvoligašem već se odlučio na Tursku gdje bi trebao provesti sljedeće tri godine. Za njegove su se usluge zanimali i drugi europski klubovi, pogotovo nakon što je za Ganu nastupao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, no Erciyesspor je bio najkonkretniji.

Uz Boyea, dres Erciyesspora sljedeće će godine nositi i Kader Mangane, još jedan obrambeni igrač koji je igrao u Rennesu. Međutim, ovaj Senegalac s 23 nastupa za reprezentaciju, od 2012. je član saudijskog kluba Al-Hilal, a prošlu je polusezonu proveo na posudbi u Sunderlandu. U Erciyessporu će Mangane također igrati na posudbi.

S ova dva transfera Erciyesspor nastavlja s jačanjem momčadi za sljedeću sezonu. Još ranije je na jednogodišnju posudbu iz Aston Ville stigao malijski veznjak Yacouba Sylla, a veteran Necati Ates je pristigao iz Eskisehirspora.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Erciyesspor

Ostale Vijesti