„Epic Brozo“ oduševio Talijane: Zabija poput Del Piera!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.12.15. | 11:43

Hrvatski veznjak Marcelo Brozović bio je igrač utakmice u sinoćnjem dvoboju osmine finala talijanskog Kupa u kojem je njegov Inter slavio protiv Cagliarija s 3:0 i tako je potvrdio da je u velikoj formi.

Marcelo Brozović se u 71. minuti upisao u strijelce u Milanu i udvostručio vodstvo domaćina sjajnim pogotkom u suprotne rašlje, a sudjelovao je i u akciji za treći pogodak koji je postigao Ivan Perišić, netom prije pogodivši vratnicu.

Novi eurogol Brozovića, zabio i Perišić: Inter uvjerljiv i u Kupu, nastavljena bajka trećeligaša (VIDEO)

Bilo je to drugi put u razmaku od samo četiri dana da je Brozović oduševio Talijane spektakularnim pogotkom. Ranije je pravu golčinu zabio Udineseu u prvenstvu, također gađajući maestralno suprotni kut.


Udinese 0-4 Inter Milan : Marcelo Brozović... by phuoc-vinh-dinh

Ne čude velike pohvale na račun 'Epic Broza', kakav je nadimak dobio hrvatski veznjak, zbog poznate poze s rukom na bradi koja je postala pravi hit.

Brozović je mlad i talentiran. Ima veliku i dobru podlogu za napredak i uvjeren sam da će se razviti u vrhunskog veznjaka“, rekao je nakon utakmice trener Intera Roberto Mancini, dodajući:

Nije bilo lako, momcima je bilo potrebno da se dobro postave. Bilo je teško dok nismo postigli drugu pogodak. Cagliari je izvanredna momčad i dobro su krenuli u utakmicu, dok mi nismo bolje zaigrali. Sretni smo kako se sve završilo, ali sezona je još duga“, upozorio je Mancini.

Prošle godine smo postavili dobre temelje i stvari idu na bolje sada. Treba nam vremena da stvorimo sjajnu momčad. Moram nastaviti rasti i raditi. Bit će teških trenutaka s kojima ćemo se morati suočiti, ali sretni smo što smo na vrhu za Božić“, poručio je trener trenutno vodeće momčadi talijanskog prvenstva.

A njoj će pokušati pomoći i Brozović, koji kraj godine dočekuje u velikom stilu. S dva prekrasna pogotka i zaslužio je hrvatski veznjak velike pohvale na račun svojih igara.

Tuttomercato piše kako je sinoć osim sjajnog pogotka, Brozović odlično surađivao sa suigračima, Calciomercato ga je opisao kao kompletnog igrača koji je zabio gol za pamćenje, mnogo trčao i zaustavljao protivničke kontranapade.

Najveće pohvale stigle su od Corrierre dello Sporta koji je Brozovićeve golčine usporedio s legendarnim Alessandrom Del Pierom.

Del Piero patentirao, Hrvat oživio“, navodeći kako je hrvatski veznjak jednako lijep pogodak kao sinoć zabio Udineseu proteklog vikenda

(Foto: Action Images/Screenshot corriere.it)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Marcelo BrozovićInterCagliariAlessandro Del PieroRoberto Mancini

Ostale Vijesti