Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix via REUTERS
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix via REUTERS

Engleski mediji tvrde: Eriksen neće nastaviti suradnju s Brendfordom, ali žele ga drugo

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.06.22. | 22:03

Naravno, otkako su klub preuzeli bogati saudijski vlasnici, novce ulažu u sve pa tako i u pojačanja kako bi stigli do što bolje pozicije u Premiershipu. Eriksen je također jedna od njihovih želja za stvaranje te magične momčadi s kojom će krenuti u pohod na Premiership

Danski nogometaš za kojega su, i oni koji ga nisu znali, čuli nakon traumatičnog trenutka na prošlom Euru nogometaš, Christian Eriksen, više neće biti igrač Brentforda, pišu otočki mediji. Za London ga veže još mjesec dana ugovora, a iako ga se spominje kao moguće pojačanje Tottenhama, navodno je sada meta drugog premierligaša - Newcastlea.

Podsjetimo, zbog ugrađenog defibrilatora Eriksen ima sužen broj liga u kojim može nastupiti jer je to u nekima zbog prevelikog zdravstvenog rizika zabranjeno. Premiership takve propisa nema pa ondje Eriksen može tražiti svoj novi dom.

Naravno, otkako su klub preuzeli bogati saudijski vlasnici, novce ulažu u sve pa tako i u pojačanja kako bi stigli do što bolje pozicije u Premiershipu. Eriksen je također jedna od njihovih želja za stvaranje te magične momčadi s kojom će krenuti u pohod na Premiership.

Inače, Eriksen je danas istrčao u prvoj postavi Danske na teren protiv Hrvatske.



Tagovi

Christian EriksenPremiershipDanska

Ostale Vijesti