Engleski drugoligaš konačno skupio 11 igrača!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 29.07.14. | 17:08

Engleski drugoligaš Blackpool potpisao je u ponedjeljak ugovor s trojicom igrača i tako konačno stigao do 11 registriranih igrača...

Blackpool je morao otkazati svoju turneju po Španjolskoj i trening kamp prije starta za novu sezonu kako bi se mogao usmjeriti na sastavljanje osakaćene momčadi, koju je ovog ljeta napustilo čak 27 igrača.

Veznjaci Jacob Mellis i Tomasz Cywka koji su bili bez kluba nakon što im je istekao ugovor s Barnsleyem, priključili su se momčadi, a ubrzo nakon te objave, stigla je vijest i o priključivanju bivšeg braniča Huddersfield Towna Petera Clarka, koji je za Blackpool igrao od 2004. do 2006. godine, prije nego što je prešao u Southend United.

Svi su došli kao slobodni igrači, potpisali su ugovor na godinu dana, uz opciju produljenja na još 12 mjeseci, a Blackpool je tako stigao do brojke 11 igrača. Teoretski, da je početak sezone i prva prvenstvena utakmica s Nottingham Forestom, menadžer José Riga može na travnjak poslati prvu i jedinu jedanaestorku. Doduše, nedostaje mu još golman.

Vratar Ben Alnwick bio je na korak do potpisa ugovora, ali se ipak predomislio i otišao u Peterborough.

Nastavak sastavljanja momčadi očekuje se u ovom tjednu, a prema najavi, reprezentativac Kostarike Jose Miguel Cubero treba proći liječnički pregled.

Menadžer Riga, koji je u specifičnim odnosima s čelnikom kluba Karlom Oystonom također razmišlja o dovođenju Nathana Delfounesoa, kojeg je Aston Villa spremna pustiti.

(Foto: Action Images)


Tagovi

BlackpoolBarnsleyHuddersfield TownNottingham ForestPeterboroughAston Villa

Ostale Vijesti