Germania
Germania

Emery: "Neke stvari mi se nisu svidjele, znamo da još uvijek nije sve gotovo"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.08.22. | 23:20

Strateg Villarreala prokomentirao je pobjedu protiv Hajduka

Nakon utakmice i pobjede protiv Hajduka, Unai Emery bio je zadovoljan prikazanim svojih igrača. Slavili su s 4:2, a istaknuo je još jednom da im je Konferencijska liga važna.

„Pričali smo da je Europa važna, da možemo rasporediti minutažu igračima. Hajduk je klub s poviješću, tradicijom još iz dana Jugoslavije, s igračima odličnih tehničkih karakteristika, dobrih mladih, iskusnih poput Kalinića i Subašića. Odigrali smo utakmicu u kojoj se u 90 minuta dogodilo svašta. Primili smo rani gol, a zatim preuzeli konce igre. U drugom poluvremenu smo mogli povećati prednost. Zato smo i napravili nekoliko izmjena. Neke mi se stvari nisu svidjele, pogotovo u završnici utakmice i morat ćemo ih analizirati“, rekao je Emery, a potom dodao:

„Znamo da još uvijek nije sve gotovo. S takvim mislima i idemo na uzvrat.“

Prokomentirao je i jedanaesterac za Hajduk.

„Nema VAR-a, ali to je tako. Da je bilo VAR-a možda ne bi bio priznat prvi gol Hajduka zbog ofsajda. Znam da Hajduk želi ući u grupe Konferencijske lige i da će u Splitu tražiti svoju šansu.“

Kakvu atmosferu očekujete u Splitu?

„Svaka utakmica je drukčija. Znamo kako se treba ponašati protiv bilo kojeg protivnika, je li to Bayern, Juventus ili Hajduk. Idemo u Split s istom idejom kao i u svim utakmicama. Bilo bi dobro kada bismo došli do finala Konferencijske lige, ali idemo korak po korak i napredovati. Želimo u prvenstvu biti bolji nego prošle sezone“, zaključio je Emery.


Tagovi

HajdukVillarrealUnai EmeryKonferencijska liga

Ostale Vijesti