Eduardo ponovno u Zagrebu, ali samo na proputovanju: Stigla ponuda grčkog velikana?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.02.17. | 09:49

Izgleda da i definitivno ništa od spektakularnog povratka jednog od najboljih strijelaca u recentnoj povijesti Dinama.

Eduardo da Silva ponovno je u Zagrebu!

Doduše, nije riječ o još jednom spektakularnom povratku izbjeglog sina u modre redove, već je Dudu izgleda tek na proputovanju. Iako je u jednom trenutku mogućnost povratka bila čak i izgledna, sve je propalo na dogovoru oko ugovora.

Da Silva uskoro puni 34 godine, ali traži još jedan ugovor koji bi mu pomogao da privede karijeru kraju. Karijeru koja je bila itekako zapažena, ali i koja je ostala obavijena grozomornom ozljedom u dresu Arsenala, od koje će uskoro proći devet godina i koja je zauvijek promijenila njegov tok karijere. Eduardo je i nakon toga odigrao veliku ulogu u ukrajinskom Šahtjoru, za koji je odigrao u dva navrata 174 utakmice i postigao 57 golova, a nakratko se vratio i u Brazil, gdje je u dresu Flamenga zabio 11 golova u 27 službenih susreta. Sada je izgleda na pomolu nova lokacija, koja ipak nije Dinamo.

Grčki Panathinaikos je prema pisanju tamnošnjih medija kontaktirao Eduarda i poslao mu službenu ponudu, a očitovanje čekaju kroz narednih par dana. Spominje se i kako bivši hrvatski reprezentativac ima ponude iz rodnog Brazila te s Bliskog istoka, ali ipak stoji kako je najkonkretnija zasad ona grčkog velikana.

Svakako, Eduardo još uvijek ne razmišlja o nogometnoj mirovini, ali nju će izgleda dočekati dalje od kluba u kojem je proveo možda i najsjajnije dane uz one londonske.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

EduardoPanathinaikos

Ostale Vijesti