REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Dvaput je dvaput: Correa zabio, pa izašao iz igre, glavni sudac tražio provjeru, pa drugi put priznao gol, no Atletico svejedno nije slavio (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.02.23. | 21:03

Tko kaže da je VAR ubio emociju?

Nogometaši Atletico Madrida i Getafea odigrali su večeras neodlučenih 1:1, u utakmici 20. kola španjolske Primere na Wandi Metropolitano.

Angel Correa postigao je vodeći pogodak za Atlético u 60. minuti, no gosti su došli do boda golom Enesa Unala u 83. minuti iz kaznenog udarca.

Correin pogodak bio je neobičan jer je glavni sudac, dobro nam poznati ekscentrik Antonio Mateu Lahoz, nakon što je priznao pogodak, pomoćnik je rekao da je sve u redu, sam tražio od VAR-a da pregleda snimku. Trener domaćih Diego Simeone stanku je iskoristio za dvostruku zamjenu, izašli su strijelac Correa i Lemar nakon čijeg udarca je Argentinac zabio za 1:0. Nakon je AVAR povukao linije bilo je jasno da nema zaleđa i pogodak je ponovno priznat, a svi igrači Atletica zaletjeli su se prema Correi na klupi, pa je ponovno proslavio gol. Dvaput je dvaput!

Nakon petog remija Atletico Madrid zauzima četvrto mjesto s 35 bodova, a Getafe je nakon petog vezanog susreta bez pobjede na pretposljednjoj 19. poziciji s 18 bodova. Hrvatski vratar Ivo Grbić ostao je na klupi za pričuve Atletica.

Video smiješnih scena nakon pogotka Corree (prava za Hrvatsku ima Arenasport) pogledajte OVDJE.

Nogometaši Elchea pobijedili su ranije večeras na svom terenu momčad Villarreala 3:1 u utakmici 20. kola španjolske Primere. Domaći su poveli već u trećoj minuti, a strijelac je bio Pere Milla, a u 22. minuti Gerard Moreno poravnava rezultat. Milla postiže svoj drugi pogodak na utakmici u trećoj minuti nadoknade vremena iz jedanaesterca, a 30-godišnji napadač bio je precizan u 52. minuti s bijele točke za prvu ovosezonsku pobjedu Elchea u Primeri.

Villarreal je nakon drugog uzastopnog poraza na petom mjestu s 31 bodom, dok je Elche na posljednjem 20. mjestu sa samo devet bodova. (Hina, G)



Tagovi

Atletico MadridGetafeAngel CorreaAntonio Mateu LahozLa LigaPrimeraElcheVillarrealIvo Grbić

Ostale Vijesti