EXPA/ laPresse/ Tano Pecoraro
EXPA/ laPresse/ Tano Pecoraro

Dva Vatrena dobivaju novog trenera? Poznati Srbin preuzima klupu slavnog kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.11.22. | 12:04

Mihajlović se i dalje liječi od leukemije koju je već jednom pobijedio, ali mu se onda opet vratila, a uz njega postoje i drugi kandidati pa valja sačekati i vidjeti tko će postati novi trener Borni Barišiću i Antoniju Čolaku

Još jedno ime pojavilo se u borbi za novog šefa Glasgow Rangersa. Srpski trener Siniša Mihajlović se navodno ubacio u kombinaciju da popuni upražnjeno mjesto.

Prema Daily Recordu , 53-godišnjak je jedan od onih za koje se kaže da 'žele razgovarati' u vezi s menadžerskom pozicijom u Ibroxu, nakon što je Giovanni van Bronckhorst otpušten ranije ovog tjedna.

Tekst sugerira da strana iz Glasgowa ima šest ili sedam kandidata u pokušaju da pronađu nasljednika Nizozemca, s planom da se to 'umanji' u sljedećih nekoliko dana. Također dodaje da jedno ime koje naizgled neće preuzeti vodstvo je bivši igrač Southamptona Ralph Hasenhuttl, dok je šef Yokohama F. Marinosa Kevin Muscat i bivši igrač Middlesbrougha Chris Wilder također 'slab kandidat'.


Srpski trener je bez posla otkako ga je klub Serie A, Bologna, otpustio u rujnu.

Izvor blizak Mihajloviću je za Daily Record rekao:

“Siniša je jako zainteresiran za posao u Rangersima. Rangersi su veliki klub sa slavnom prošlošću i on bi vrlo rado došao."

Mihajlović se i dalje liječi od leukemije koju je već jednom pobijedio, ali mu se onda opet vratila, a uz njega postoje i drugi kandidati pa valja sačekati i vidjeti tko će postati novi trener Borni Barišiću i Antoniju Čolaku.

(eg)





Tagovi

Siniša MihajlovićGlasgowGlasgow Rangers

Ostale Vijesti