REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Dva izravna crvena u dramatičnoj završnici Barcine rutinske pobjede za preuzimanje trona (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 08.01.23. | 22:55

Ovom je pobjedom Barcelona na 41 bodu, tri više od Real Madrida, dok je Atletico na petom mjestu s 27 bodova

Barcelona je minimalnim rezultatom 1:0 svladala Atletico Madrid. Ousmane Dembele bio je strijelac jedinog gola u susretu. Igrala se 22. minuta kada je primio dodavanje u šesnaestercu i zabio uz lijevu stativu.

Madriđani su pokušali odmah izjednačiti. Gimenez je imao odličnu priliku samo dvije minute kasnije, ali udarac glavom mu je otišao pokraj gola. Dali su si truda i Molina, kao i Griezmann, no Ter Stegen nije im bio naklonjen.

U nastavku je Dembele umalo još jednom zatresao mrežu, ali je njegov šut skrenuo netko od braniča. Gol je pak, zabio Ferran Torres, no poništen mu je zbog zaleđa i do kraja nismo vidjeli promjenu na semaforu. Iako se činilo da će utakmica završiti mirno, na kraju su u sudačkoj nadoknadi pala dva crvena kartona. Zaradili su ih Stefan Savić i Ferran Torres nakon što su se u 92. minuti sukobili na terenu.

Izvor: Arenasport

Alvaro Morata je pao nakon duela u šesnaestercu, ali je sudac samo odmahnuo na prigovore igrača što je uzburkalo strasti osobito nakon što su Katalonci već ranije zavlačili igru kako bi dobili na vremenu. Sve je eskaliralo u idućem susretu Savića i Torresa. U borbi za loptu su postali prežestoki pa im je sudac obojici pokazao izravan crveni karton.


Ovom je pobjedom Barcelona na 41 bodu, tri više od Real Madrida, dok je Atletico na petom mjestu s 27 bodova.(eg)




Tagovi

BarcelonaReal MadridOusmane Dembele

Ostale Vijesti