Davor Puklavec/Pixsell
Davor Puklavec/Pixsell

Drugi put u godinu dana: Silvio Marić napustio Rudeš!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 12.07.23. | 14:08

Bivši reprezentativac više neće biti sportski direktor novog člana HNL-a

Nogometaši Rudeša u srijedu u 19 sati na svojem će igralištu odigrati pripremni susret protiv Varaždina, Robert Prosinečki predstavit će se publici u zapadnom dijelu Zagreba. A nekoliko sati uoči utakmice, neočekivana vijest, Silvio Marić više nije sportski direktor Rudeša.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ovim putem obavještavamo sve naše navijače kako je došlo do prekida suradnje od strane NK Rudeša i našeg dosadašnjeg sportskog direktora Silvija Marića. Naravno, nakon svih prekrasnih i zajednički ostvarenih velikih uspjeha, suradnja je prekinuta i zajednički je zaključak bio da svatko krene svojim putem.", izvijestili su iz Rudeša, a izjavu za javnost dao je i sam Marić.

"Nažalost, to je u nogometu tako. Napravili smo vrhunski rezultat i uživao sam u Rudešu. Klubu želim puno uspjeha i neka ispuni ciljeve koje smo imali. U svakom slučaju, Rudeš će u meni imati velikog navijača", poručio je Marić, iako ni on nije objasnio zašto je došlo do naglog prekida suradnje.

Ovaj dio posla sada će preuzeti operativni predsjednik Josip Šimunić, koji je i prilikom promocije na čelnu poziciju kluba, bio zamišljen kao prvi 'operativac'.

"Prije svega, svakako želim zahvaliti Silviju Mariću na vrhunski odrađenoj prošloj sezoni, koja nas je i vratila u društvo najboljih hrvatskih klubova, ali i energiji koju je donosio u klub. Naravno, Mariću želimo puno uspjeha u svim budućim projektima, a vjerujem da će mu i iskustvo skupljeno u Rudešu biti od velike pomoći. U svakom slučaju, naš klub ide u pravom smjeru i veselimo se skorom početku nove sezone", kazao je Šimunić.

Zasad je naprasan Marićev odlazak ostao neobjašnjen, a možemo podsjetiti da je drugi put u samo godinu dana Marić napustio istu funkciju u Rudešu, lani je otišao nakon samo tri mjeseca, ali se onda vratio početkom jeseni. Neobičan put, u najmanju ruku. (T.N.)



Tagovi

Silvio MarićNK RudešLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti