Drastična kazna očekuje Hajdukove partijanere? U igri gotovo milijun kuna

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 14.12.18. | 13:34

Turbulentno pred veliki derbi na Maksimiru.

Atmosfera oko Hajduka ove sezone nikako da uđe u mirnu luku. Rezultatska katastrofa uzrokovana lošom igrom, prva pa druga smjena trenera (Kopić, Vulić) uvelike su potkopavali atmosferu unutar i oko svlačionice. Koliko su tu sami igrači krivi pitanje je o kojem se može raspravljati, ali za posljednji incident krivica leži samo na njima.

Splitski nogometaši - točnije Stipe Vučur, Steliano Filip i Andre Fomitschow – kockali su, pili alkohol i lijepili pršut na čelo, a tim prizorima 'počastili' su svoje pratitelje na Instagramu.

Po tom pitanju, oglasio se na današnjoj press konferenciji i trener Bijelih, Siniša Oreščanin.

„Klub se očitovao o tome. Razgovarao sam s igračima na tu temu. Ovaj tjedan cijeli je fokus na Dinamu, nakon toga ćemo onda moći razgovarati na tu temu“, bio je novi trener 'zakopčan do grla' kada je ova tema u pitanju.

Iz samog kluba, netom nakon što je nestašluk igrača izašao na površinu, izjavili su da su pokrenuli proces u kojem će utvrditi sve okolnosti samog događaja i prema klupskom pravilniku sankcionirati svoje igrače.

Navedeni pravilnik kaže da financijska kazna može iznositi do maksimalno 20% godišnjih igračevih prihoda. Ukoliko se splitski klub odluči na takvu drastičnu kaznu, trojac bi sveukupno morao platiti oko 900 tisuća kuna. Hoće li se nadležni u klubu odlučiti za ovakve rigorozne mjere ili pak na neki drugi način sankcionirati igrače koji su, definitivno, naštetili imidžu kluba – ostaje nam vidjeti.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Siniša OreščaninAndre FomitschowStipe VučurSteliano Filip

Ostale Vijesti