MARKO DJURICA/Action Images
MARKO DJURICA/Action Images

Drama u susjedstvu: Delije pogodile svojeg pomoćnog trenera, Talijan završio u bolnici

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.11.21. | 10:46

Navijači Crvene zvezde bili su nezadovoljni suđenjem, a iako je njihova meta bio glavni arbitar, najviše je stradao pomoćnik Dejana Stankovića.

Nogometaši Crvene zvezde jučer su neočekivano poraženi od danskog Midtjyllanda na svojoj Marakani minimalnim rezultatom. Pogodak odluke pao je u 56. minuti kad je loptu u svoju mrežu zabio Kanga, a domaći sastav je utakmicu završio s dva igrača manje budući da su isključeni bili Deganek (12') i Gobeljić (90').

Utakmicu je prelomio rani crveni karton stopera domaćeg sastava, a nesuđeni igrač Dinama i kapetan danske momčadi, Erik Sviatchenko, je po završetku utakmice izjavio da je njegova momčad trebala slaviti s četiri ili pet pogodaka razlike.

Navijači Crvene zvezde bili su iziritirani suđenjem Mađara Bognara te su po koncu utakmice krenuli bacati svakojake predmete na teren. Mađar je krenuo prema tunelu, Delije su ga zasule uobičajenim arsenalom, ali najdeblji kraj nije izvukao sudac već pomoćni trener Dejana Stankovića, Federico Pannoncini.

Osim njega, navodno je pogođen i pomoćni sudac Peter Bognar, a ako je sve to ušlo u službeni zapisnik, Zvezdi se ne piše dobro. Naime, još lani je neugodnosti na Marakani doživio Zlatan Ibrahimović kojeg se vrijeđalo na nacionalnoj osnovi. Ibrakadabra nije reagirao, ali je UEFA, pa su tako na sljedećoj utakmici Crvene zvezde na tribine mogla samo djeca do 14 godina.

Što se tiče same utakmice, Rodić, Kanga, Ben i Kataiji 'nisu položili', ali s druge strane treba reći da su mediji iz susjedstva imali razumijevanja prema prvaku Srbije budući da su gotovo cijelu utakmicu igrali s jednim igračem manje.

Spomenimo kako je Crvena zvezda trenutno druga momčad u Skupini F Europske lige, ali puno više od nadolazećih utakmica protiv Vojvodine, Inđije i Mladosti Dejana Stankovića brine stanje njegovog najužeg pomoćnika.



Tagovi

Crvena zvezdaDejan StankovićDejan StankovićEuropska ligaMidtjylland

Ostale Vijesti