REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Dragan Skočić dobio otkaz, Savez ga želi zamijeniti Oleom Gunnarom Solskjaerom

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 13:57

Osim što je odveo Iran na SP, na klupi azijske reprezentacije skupio je 15 pobjeda, jedan remi i tek dva poraza.

Da je nogomet čudan, znamo svi, ali da će Dragan Skočić, hrvatski strateg koji je na klupi Irana skupio 15 pobjeda, jedan remi i dva poraza (jedan u prijateljskom ogledu), dobiti otkaz manje od pola godine prije početka Svjetskog prvenstva, doslovno nije mogao nitko predvidjeti.

Odluku tamošnjeg saveza teško je shvatiti, na službenim su stranicama izdali šturo priopćenje u kojem navode kako je Dragan Skočić dobio otkaz bez pretjeranog objašnjenja zašto su se iz Saveza odlučili na takav potez

Do utakmice s Engleskom ostalo je 132 dana, a zasad se kao njegovi mogući nasljednici navode Branko Ivanković, koji trenutno obavlja dužnost izbornika Omana i koji je u dva navrata bio izbornik Irana, te bivši igrač i trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer. Profesor je ostvario velike uspjehe na klupi Persepolisa s kojim je osvojio sedam trofeja, dok je s Dinamom, na čijoj je klupi sjedio u tri navrata, osvojio duplu krunu u sezoni 06./07. S druge strane. Solskjaer je po odlasku iz Uniteda bez angažmana, ali prve informacije govore kako on ipak nije zainteresiran za tu ulogu (iako Iranski nogometni savez od njega ne odustaje) budući da se nada da će uskoro dobiti novu priliku na Otoku.



Tagovi

Dragan Skočićiranska nogometna reprezentacijaIranKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti