Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Doživio sudbinu Rebića: Hrvatski stručnjak izbacio zvijezdu iz momčad i zbog objave na društvenim mrežama

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.11.21. | 08:28

Nije ga uopće pozvao

Bivši trener Rijeke Dragan Skočić vodi iransku reprezentaciju prema Svjetskom prvenstvu u Kataru. Dosad je ostvario s Iranom deset pobjeda i remi, a u studenom očekuje utakmice s Libanonom i Sirijom u kojima je Iran favorit.

No, nije sve idealno u taboru iranske reprezentacije,a jedan potez hrvatskog stručnjaka je izazvao skandal. Naime, 53-godišnji hrvatski trener nije za ovu akciju pozvao najboljeg iranskog napadača Mehdija Taremija, koji trese mreže za Porto u portugalskom prvenstvu i Ligi prvaka. Za Iran je zabio 26 golova u 54 nastupa, prenose Sportske novosti.

Taremi je tako doživio sudbinu Ante Rebića, kojeg je Zlatko Dalić prekrižio nakon Eura zbog objave na Instagramu. Taremi je tako zbog Twittera ostao bbez mjesta u reprezentaciji, a zasmetalo ga je što je izbornik izjavio da su iranski igrači taktički slabi, iako su tjelesno i tehnički moćni.

„Osim individualne tehnike i fizičke snage, želim reći da iranski igrači imaju i visoku razinu taktičkog znanja nogometa. Nažalost, problemi su drugačiji. Živio Iran“, glasila je Taremijeva objava.

Pokušali su se pomiriti na sastanku Skočić i Taremi, ali nije uspjelo pa se hrvatski stručnjak odlučio za radikalan potez.


 


Tagovi

Dragan Skočić

Ostale Vijesti