Doumbia počeo zabijati, nova golčina Florenzija: Roma se vratila na drugo mjesto (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.05.15. | 14:40

Nogometaši Rome potvrdili su gostujuću pobjedu kod Sassuola otprije četiri dana, svladavši danas Genou s 2:0 u 34. kolu Serie A.

Drugu pobjedu vezala je Roma protiv Genoe. Gosti su na Olimpico stigli u nadi da mogu do pozitivnog rezultata u borbi za Europsku ligu, no Vučica je uzela puni plijen i barem nakratko opet zasjela na drugo mjesto.

Nije Roma briljirala, ali je u prvom poluvremenu ipak bila nešto bolja. Sjajni Mattia Perin na golu Genoe branio je pokušaje De Rossija i Nainggolana, no bio je nemoćan u 35. minuti. Tada se lopta u jednom kontranapadu sretno odbila do Seydoua Doumbije, koji je znalački lažnjakom izbacio dvojicu braniča i zabio svoj drugi pogodak u četiri dana.

 U nastavku je Rudi Garcia očigledno zapovijedio povlačenje svojim igračima, pa je Genoa – kako je utakmica odmicala kraju – preuzela loptu i inicijativu. Imali su gosti niz kornera, strepila je Romina publika, međutim domaći su izdržali... Sve dileme u 93. minuti riješio je Alessandro Florenzi. Nakon što je i prije četiri dana zabio golčinu, Romin ofenzivni bek zablistao je i danas. Vukao je loptu više od 50 metara, pa je zakucao pod gredu za 2:0!

Roma je sa 64 boda preuzela drugo mjesto koje nosi direktni plasman u Ligu prvaka, no Lazio ima utakmicu manje – od 15 sati gostuje kod Atalante. Genoa je ostala šesta s 50 bodova. 

(Foto: asroma.it)


Tagovi

Alessandro FlorenziSeydou DoumbiaGenoaRoma

Ostale Vijesti