Donedavno najveća nada Milana odlazi u Zwolle?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.07.16. | 15:48

Nizozemski je klub navodno blizu dovođenja Hachima Mastoura na posudbu.

Pomalo iznenađujuća vijest stiže iz Nizozemske. Uprava Zwollea želi aktivirati pravu malu transfer bombu i dovesti jednog od najtalentiranijih europskih nogometaša, Hachima Mastoura.

Ovaj 18-godišnjak vratio se u Milan nakon godinu dana provedenih na posudbi u španjolskoj Malagi gdje je odigrao samo jednu prvenstvenu utakmicu. Talijanska La Gazzetta dello Sport navodi da bi 'Rossoneri' mladog ofanzivnog veznjaka mogli poslati u Zwolle, također na jednogodišnju posudbu.

Zvuči gotovo nevjerojatno da bi Zwolle mogao u ovoj utrci pobijediti klubove kao što su Monaco, PSG i Ajax, koji su također pokazali interes za njega.

Mastoura je rođen u Reggio Emiliji, njegov otac i majka su Marokanci. On je odigrao pet utakmica za kadetsku reprezentaciju Italije.

A onda je odlučio igrati za Maroko i sa 16 godina i 363 dana je postao najmlađi debitant u povijesti nacionalne reprezentacije te zemlje. Taj debitantski susret odigrao je 12. lipnja prošle godine protiv Libije.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/hSAvJI4_LwY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Hachim MastourZwolle

Ostale Vijesti