Konyaspor, privatna arhiva
Konyaspor, privatna arhiva

Domagoj Pavičić u Arisu, bivši veznjak Dinama i Rijeke postaje Palikučino prvo pojačanje za sljedeću sezonu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.06.23. | 08:57

Danas se očekuje potpis.

Prije nekoliko dana Robert Palikuča je grčkim medijima rekao kako je unaprijed sve dogovoreno s tri ili četiri igrača koji će u ljetnom prijelaznom roku pojačati Aris. S imenima, naravno, nije htio izlaziti u javnost, ali nedugo nakon tog njegovog ‘hvalisanja’ ispostavilo se kako je jedan od te sigurne ‘trojice ili četvorice’ i Domagoj Pavičić.

Nekadašnji veznjak Dinama i Rijeke se nije previše naigrao u Konyasporu prošle sezone te je pod svaku cijenu tražio izlaz iz kluba. Budući da je jednu od svojih najboljih sezona u karijeri odgirao baš kad je usko surađivao s Robertom Palikučom koji je u Rijeci bio nešto više od godinu dana (2021.-2022.), Pavičić je za Palikuču bio ‘sigurna oklada’. Zagrepčanin bi danas trebao odraditi liječničke preglede, nakon čega se očekuje potpis. Budući da u karijeri nije imao ozbiljnijih, odnosno težih ozljeda, pregledi su samo stvar formalnosti.

Podsjetimo, Pavičić je na početku prošle sezone prvi put otišao van HNL-a kad se kao slobodan igrač priključio Konyasporu. Tamo je igrao s Murićem s kojim je ranije surađivao u Rijeci, ali se ni jedan ni drugi nisu pretjerano naigrali. Pavičić je u drugom dijelu sezone, usprkos tome što nije bio ozljeđen, skupio tek tri nastupa (ukupno 12, jedna asistencija) pa tako njegova odluka da napusti svojeg prvog inozemnog poslodavca ni najmanje ne iznenađuje.

Pavičić će postati šesti Hrvat koji je branio boje Arisa, a prije njega su to napravili Josip Šimić, Ivan Đurđek, Danijel Cesarec, Jurica Vranješ i Toni Datković. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ArisDomagoj PavičićRobert Palikućagrčka nogometna ligaKonyasporLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti