Screenshot
Screenshot

Dok se Dinamo muči s napadačima, Gavranović izbacuje turskog velikana iz Kupa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.03.22. | 21:42

Saznali smo prva dva polufinalista Kupa Turske

Dok Dinamo muku muči s napadačima u aktualnoj sezoni (ne računajući Mislava Oršića) - Bruno Petković je totalno van forme, Komnen Andrić, Deni Jurić i Duje Čop su veliki dio vremena proveli na liječenju, a Mahir Emreli još nije dovoljno spreman - bivši dinamovac zabio je prvi pogodak u 2:1 pobjedi njegovog Kayserispora na gostovanju kod slavnog Bešiktaša u četvrtfinalu Kupa Turske.

U šestoj minuti dvoboja Gavranović je sjajno primio loptu na rubu kaznenog prostora, oslobodio se čuvara i efektno zabio za 1:0 vodstvo svoje momčadi.

Bešiktaš je u 43. zabio, a Cardoso je u 65. pogodio za 2:1 vodstvo Kayserispora kojeg Gavranovićev klub nije ispuštao do kraja. Švicarski reprezentativac igrao je do 81. minute, a Bešiktaš je utakmicu završio s 10 igrača nakon isključenja Rosiera.

Gavranoviću je ovo bio drugi pogodak u Kupu Turske i 12. ove sezone za Kayserispor koji u polufinalu Kupa ide na najbolju momčad lige Trabzonspor, a u drugom polufinalu Sivaspor čeka pobjednika dvoboja Alanyaspor - Gaziantep.

Kayserispor je 2008. osvojio jedini Kup Turske u povijesti, a to je ujedno i najveći uspjeh u povijesti kluba.

Turski kup, četvrtfinale

Trabzonspor - Antalyaspor 2:0

Sivaspor - Karagumruk 1:0

Bešiktaš - Kayserispor 1:2

Alanyaspor - Gaziantep, 3. ožujak, 18h


Tagovi

KayserisporMario Gavranović

Ostale Vijesti