Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

„Dok sam ja predsjednik, Hrvatski dragovoljac neće mijenjati svoje ime ni za dva milijuna eura“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.09.21. | 09:14

U posljednja tri prvenstvena kola njegova je momčad skupila pet bodova.

Iako su pred nama sve niže temperature, u Sigetu je ovih dana iznimno ugodno. Nakon lošeg starta u sezoni, predsjednik Marinko Perić odlučio se smijeniti trenera Kuljanca i na njegovo mjesto postaviti nekoga tko je i više nego dobro upoznat sa situacijom u Sigetu, Davora Mladinu.

Osim loših rezultata, prašina se digla i oko trojice nogometaša Hajduka koji su ranije od očekivanog zaključili svoju posudbu u novom hrvatskom prvoligašu.

„Od svih klubova velike četvorke najviše razumijevanja za naše igračke probleme imao je Hajduk koji nam je ustupio tri igrača – Teklića, Skorupa i Bushaja. Teklić se vratio u Split zbog nediscipline, a za Skorupa i Bushaja smo trenutačno procijenili da nemaju prvoligašku kvalitetu“, rekao je Perić na početku razgovora za Sportske novosti.

Davor Mladina je u 1. HNL vodio četiri različite momčadi, s tim da je na klupi Hrvatskog dragovoljaca bio u tri, a Cibalije u dva različita navrata. Osim spomenutog dvojca, Mladina je vodio još i Vukovar 91 (sezona 99/00.) te Marsoniju (sezona 03/04.).

Trenutno najvrjedniji eksponat u svlačionici Dragovoljca je Valentino Majstorović, s tim da su tu još i Karlo Perić, Andrej Lukić, Tomislav Štrkalj (posudba), Benedik Mioč i Tomislav Valentić. Ipak, dojam je da se uz nekog sponzora moglo do sredstava koji bi klubu omogućila dolazak još pokojeg 'jakog imena':

„Nude se mnogi potencijalni ulagači, ali to nije ništa konkretno. Neki bi za to i mijenjali ime, ali ja sam svima poručio da mogu doći na razgovor ako prije uplate na naš račun dva milijuna eura, no ime Hrvatskog dragovoljca neće se promijeniti dok sam ja predsjednik kluba“, jasno i glasno je u razgovoru za Sportske novosti istaknuo Marinko Perić.


Tagovi

Hrvatski dragovoljacMarinko Perić

Ostale Vijesti