Dok on ruši Tottenham, agent mu pregovara s europskim gigantom

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.05.19. | 16:03

Sastali se daleko od očiju javnosti povodom transfera.

Ajax nastavlja fantastičnu sezonu. Nakon što su prvo izbacili branitelje naslova u Ligi prvaka, Real Madrid, a potom i jednog od glavnih ovogodišnjih favorita Juventus sa Cristianom Ronaldom, u prvoj utakmici polufinala u gostima su pobijedili Tottenham.

Na novom stadionu u Londonu, Kopljanici su ostvarili minimalnu prednost (1-0) pred uzvrat u Amsterdamu. Prvo ime susreta definitivno je bio jedini strijelac na utakmici, Donny van de Beek, koji je nakon postizanja gola imao još jednu fantastičnu priliku za povećanje prednosti, ali ispriječio se Hugo Lloris.

Unatoč promašaju, 22-godišnji veznjak bio je jedan od najaktivnijih igrača na terenu, a njegove dobre partije prepoznao je jedan financijski dobro potkovani europski klub, koji je već započeo pregovore s njegovim agentom.

Kako prenose francuski mediji, agenti mladog Nizozemca bili su u Dohi gdje su se sastali sa Anterom Henriqueom, sportskim direktorom Paris Saint-Germaina. Zasad ne prenose koliko su pregovori otišli daleko između igračevih predstavnika i potencijalnog novog kluba, kao ni cijenu za samog igrača. Njegova trenutna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 25 milijuna eura, ali i dalje raste, tako da će Parižani morati dobro posegnuti u džep ukoliko ga žele angažirati, jer su u Amsterdamu svjesni da Thomas Tuchel nasušno želi pojačanja u veznom redu.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">According to our information, agents of <a href="https://twitter.com/hashtag/Ajax?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Ajax</a> players were in Doha. As Henrique was already interested in David Neres, this time it is about Van de Beek who put out a solid performance yesterday. This signing would send an important message to the board and <a href="https://twitter.com/hashtag/Tuchel?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Tuchel</a>. <a href="https://twitter.com/hashtag/PSG?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#PSG</a> <a href="https://t.co/bt0wyrZ8jc">pic.twitter.com/bt0wyrZ8jc</a></p>&mdash; Paris United


Tagovi

Donny Van De Beek

Ostale Vijesti