REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Dok 'čeka' Barcelonu, Arapi Brozovića vabe svojim petrodolarima

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.06.23. | 10:21

Pred MVP-jem finala Lige nacija velika je odluka ovog ljeta.

Nakon što se okitio epitetom najboljeg igrača finala Lige nacija (što mu vjerojatno malo znači nakon poraza od Španjolaca), pred Marcelom Brozovićem je malo teži zadatak – riješiti klupsku situaciju. Iako ima potpisanu suradnju s Interom do 2026. godine, nije nemoguće da neumorni trkač iz vezne linije ovog ljeta preseli svoje talente u novu sredinu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Njegovo ime se u prošlosti povezivalo s premierligaškim velikanima, no interes Barcelone je nekako najozbiljniji. I taj transfer itekako ima smisla – odlaskom Sergija Busquetsa, katalonski div je u potrazi za „šesticom“, a Brozovićeve igračke kvalitete zadovoljavaju sve kućice na izvješenom oglasu za posao.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Problem oko toga posla je što Barcelona „nema za papar“, katalonski div pliva u financijskim problemima pa je pitanje kako bi se riješilo pitanje odštete i Brozovićevih primanja. Jedan od načina je da Barcelona proda interu Francka Kessieja, pa bi se na taj način "prebio" Brozovićev transfer uz možebitnu nadoplatu Barçe.

Ako se baš odluči na nogometnu egzotiku, pa odluči otići u manje konkurentniju sredinu, Saudijska Arabija je mjesto za tako nešto. Brozović ima opciju pospremanja mnoštva petrodolarskih novčanica u svoje džepove, kako ističe uvijek poslovično dobro upućeni Fabrizio Romano.

U objavi na Twitteru Romano tvrdi da je Brozović jedna od opcija klubova iz Saudijske Arabije i da je sve tek u početnoj fazi.

U međuvremenu se saznalo da Broza najviše želi Al-Nassr, u kojem igra Cristiano Ronaldo, tehnički direktor je Goran Vučević, trener juniora i donedavno glavni v.d. trener Dinko Jeličić...

Doduše, teško je u ovom trenutku Brozovića zamisliti da odustane od ozbiljnog nogometa. U naponu je snage, sjajno je odradio i finale Lige prvaka i Lige nacija, a i nekako je njegov karakter teško spojiv sa životom u pustinji. Međutim, džepovi Arapa su poprilično duboki… (pz)


Tagovi

Marcelo BrozovićInter

Ostale Vijesti