Dogovoreno: Igrač PSG-a besplatno dolazi u Borussiju, još tri zvijezde napuštaju Pariz

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.03.20. | 08:50

Bit će prometno ovog ljeta na Parku prinčeva.

Cijeli svijet je u potpunoj paralizi zbog koronavirusa. Obustavljena je većina sportova, a nogomet – koji je među najmasovnijima, ako ne i najmasovniji – zaustavljen je u gotovo svim državama. Posljednja država koja je stopirala natjecanja je Brazil, a sve europske države napravile su to još prošlog tjedna.

Međutim, klubovi su svjesni da ovakvo stanje neće trajati zauvijek, stoga su se neki već krenuli pripremati za novu sezonu. Među njima je i Borussia Dortmund koja je prema pisanju francuskih i njemačkih medija, na čelu sa Le 10 Sportom, dogovorila dolazak igrača Paris Saint-Germaina nadolazećeg ljeta i to potpuno besplatno.

Riječ je o desnom beku, Thomasu Meunieru, a tu informaciju je potvrdio i nekadašnji igrač pariškog velikana, Jerome Rothen. Belgijskom reprezentativcu ovog ljeta okončava aktualni ugovor te on neće potpisati novi ugovor.

„On je već dogovorio suradnju s Dortmundom. Mogu vam tu informaciju dati sa sigurnošću, ali ne smijem ići u detalje“, rekao je nekadašnji Pršin suigrač iz Monaca, i bivši 'Tricolor' Rothen.

Osim 28-godišnjeg braniča, redove francuskog prvaka gotovo će sigurno po završetku sezone napustiti još tri nogometaša, piše ranije spomenuti izvor. To će biti Thiago Silva, Edinson Cavani i Layvin Kurzawa, a svima njima ugovor istječe koncem lipnja.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Layvin KurzawaThiago SilvaThomas MeunierEdinson Cavani

Ostale Vijesti