Dogovoreno: Barcelona vratila odbjeglog sina iz Premiershipa za 18 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.09.20. | 11:54

Dogovor je postignut, a uskoro slijedi i službena objava.

Kako prenosi Albert Roge, novinar katalonskog Sporta, uprava Barcelone postigla je dogovor s Manchester Cityem.

Mladi stoper „Građana“, Eric Garcia, odlazi u Kataloniju u transferu vrijednom 18 milijuna eura. Točnije bi bilo reći da se vraća u svoje „jato“ jer je ovaj 19-godišnjak prije tri godine upravo s Camp Noua preselio na Etihad za tek milijun i 700 tisuća eura.

Nakon višemjesečnih pregovora ovog ljeta, Barca je tako uspjela vratiti odbjeglog sina koji će se tako boriti za minutažu sa senatorima u svlačionici, Gerardom Piqueom, Samuelom Umtitijem i Clementom Lengletom.

Zanimljivo je da se City odlučio prodati ovog mladića s obzirom da mu na stoperskoj poziciji nedostaje još opcija. Upravo iz tog razloga, tvrdi spomenuti izvor, službena objava transfera uslijedit će tek kad engleski viceprvak pronađe i potpiše njegovu zamjenu, odnosno novog stopera.

Garcia je u Premiershipu upisao 13 nastupa, a dva puta zaigrao je i u Ligi prvaka.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">Acuerdo Barça-City por Eric Garcia. 18 millones. Se hará oficial cuando los de Pep consigan fichar a otro central (vía <a href="https://twitter.com/jpedrerol?ref_src=twsrc%5Etfw">@jpedrerol</a>) <a href="https://twitter.com/hashtag/fcblive?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#fcblive</a> <a href="https://t.co/CKlPg0tYt8">pic.twitter.com/CKlPg0tYt8</a></p>&mdash; Albert Rogé (@albert_roge) <a href="https://twitter.com/albert_roge/status/1307824069442768900?ref_src=twsrc%5Etfw">September 20, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Action Images)


Tagovi

Eric Garcia

Ostale Vijesti