Dogovor Reala i talijanskog velikana: Modrić već u siječnju na Čizmi?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.09.19. | 20:13

Kapetan će najvjerojatnije sljedeći rođendan dočekati u drugom dresu.

Kako piše Calciomercato.it, pao je dogovor između Reala i Milana u kojem bi se Luka Modrić već za vrijeme zimskog prelaznog roka pridružio sedmerostrukom prvaku Europe.

Ovisiti će to najviše o tome hoće li Real uspjeti dovesti Donnyja Van de Beeka, kao izravnu zamjenu našem kapetanu. Sva je prilika da će do tog transfera doći, no vjerojatno će cijeli posao čekati ljeto.

Po priznanju Zvonimira Bobana, hrvatski kapetan je veliki navijač Milana od malena, i ne bi imao ništa protiv oblačenja crveno-crnog dresa.

Bilo kako bilo, Modrić, koji danas slavi 34. rođendan, najvjerojatnije igra svoju posljednju sezonu u Realu. Čak i ako ne ode na zimu, ugovor mu istječe u lipnju 2020., a španjolski mediji nagađaju da je nova destinacija Zlatne lopte 2018. u svakom slučaju – Italija.

Kako je najbolji hrvatski igrač u povijesti slobodan igrač na ljeto, njegov novi klub će biti središte zbivanja svjetske, a pogotovo hrvatske sportske javnosti.

Već neko vrijeme se zna za interes Antonija Contea da ga dovede u svoj novi, potpuno obnovljeni Inter, a to će biti lakše jer ih transfer neće koštati ni eura. Osim, naravno, ako se Juventus ne umiješa, za kojeg znamo da gleda iz prikrajka i vreba na dovođenje zvijezda svjetskog nogometa s isteklim ugovorom.

Uz dvojac sa Guiseppe Meazze, kao interesenti za najboljeg igrača svijeta 2018. se spominju i Roma, Napoli i Juventus.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Luka ModrićtransferiReal MadridMilanInterAntonio ConteJuventusDonny Van De Beek

Ostale Vijesti